Media 0Media 2Media 3Media 4Media 5

Penumbra: Black Plague

23.1.2009
7,36
Metacritic78

Sjangre

Action
Eventyr
Indie

Merker

Indie
Handling
Eventyr
Atmosfærisk
Skrekk
Gore
Overlevelse
Mørk
Overlevelse skrekk
Førsteperson
Historierik
Puslespill
Psykologisk skrekk
Klassisk
Lovecraftiansk
Flott lydspor
Skjult

Spilleralternativer

Enkeltspiller
Flerspiller

Plattformer

Beskrivelse

Penumbra: Black Plague Gold Edition inneholder både Penumbra: Black Plague og utvidelsen Penumbra: Requiem
Den fryktløse oppdageren Philip er fanget i et mørkt undergrunnskompleks, men han er fast bestemt på å avsløre sannheten om farens forsvinning.
Philip er omringet av fiender og blir angrepet fra alle kanter, og han må samle spor og løse utfordrende oppgaver mens han kjemper en indre kamp mot alle de psykiske utfordringene for å beholde forstanden.
Kan Philip mestre frykten og endelig avsløre sannheten bak mysteriet som har hjemsøkt ham hele livet? Bare du kan avgjøre ...

                            * **Moderne spillmotor med moderne, tredimensjonale teknologier** Tilpassede bevegelseseffekter og et nytt belysningssystem med sanntidsbelysning skaper en unik dybde med en realistisk atmosfære for psykisk terror.   

                            * **Fengslende og detaljert historie** Finn svarene på spørsmålene i mysteriet om Philips savnede far i løpet av spillet, med nye forklaringer og en oppsummering av historien.   

                            * **Svært interaktive miljøer** Du kan samhandle med alle objekter som ikke er festet til bakken. Fokuser på, plukk opp og flytt rundt objekter i et enkelt dra-og-slipp-grensesnitt.   

                            * **Miljøbasert lydsystem** Lydene fra de ulike miljøene bidrar til atmosfæren, og gir spilleren hint om farer som truer.   

                            * **Utfordrende oppgaveløsing** Skrekkeventyrspill med overraskelser, bonuser og motivasjoner som utfordrer spilleren underveis. 

Utviklet av

Frictional Games

Utgitt av

Frictional Games

Språkstøtte

SpråkGrensesnittLydUndertekster
English