Media 0Media 2Media 3Media 4Media 5

Sky: Children of the Light

10.4.2024
7,59

Sjangre

Gratis å spille
Eventyr
Avslappet
Indie
RPG
Tidlig tilgang

Merker

MMO
MMORPG
Indie
Eventyr
Uformell
RPG
3D
Atmosfærisk
Fantasi
Utforskning
Stilisert
Karaktertilpasning
Emosjonell
Puslespill
Søt
Avslappende
Familievennlig
Koselig

Spilleralternativer

Enkeltspiller
Flerspiller
Nettbasert flerspiller
Massivt flerspiller

Plattformer

Beskrivelse

_Velkommen hjem, barn.

I dette sosiale eventyrspillet kan du gjenfinne de barnelignende vidundersansene dine._

Sky sine verdener trenger lyset som er inni deg for å kunne helbrede mørkets verden.

Hold et øye med åndene til forfedrene dine. Noen av dem står nemlig fast her, og derfor trenger de din hjelp. Du har kraften til å frigjøre dem og returnere dem til hjemmet sitt blant stjernene.

FUNKSJONER

UTFORSK EN ÅPEN VERDEN
Et godt og koselig kongerike fylt med eventyr og glede. Det perfekte stedet å henge med venner, eller en daglig unnslipning for dem som foretrekker å slappe av og ta det rolig på egen hånd.

ENDLØS EVENTYR
Begi deg ut på oppdrag, løs gåter, og utforsk ruinene av en gammel sivilisasjon. Ta til luften, skap vennskap, og gjennomgå prøvelser for å beseire Mørket. Spill musikk, delta på konserter, og hold fester i ditt in- game hjem.

ET AVANSERT OG EKSPANSIVT FOLKEEVENTYR
Verdenen er rystet og fylt med fragmenter av det som var før. Oppdag relikvier, tolk veggmalerier og frigjør forfedrenes ånder som er fanget av en eldgammel kataklysme. Gjennom en stykkevis fortelling fra omgivelsene kan du oppdage denne verdenens avanserte historie, hvor du står i sentrum for alt.

GI UTTRYKK FOR INDIVIDUALITETEN DIN
Et godt og inkluderende samfunn er beredt til å motta deg og folkene du er glad i. Du kan gi uttrykk for den personlige stilen din med en kosmetikkatalog som stadig utvides. I tillegg kan du opprette kontakt med andre spillere gjennom sjarmerende og vakre animerte uttrykksikoner. I Sky er du nemlig velkommen og blir oppmuntret til å være den du ønsker å være.

ET SOSIALT MMO
Du må huske på å se etter andre Sky-barn! Noen av dem er nemlig nye, som deg. Mange av dem har også vært her ganske lenge, og de liker derfor veldig godt å hjelpe nykommere.

Utviklet av

thatgamecompany

Utgitt av

thatgamecompany

Språkstøtte

SpråkGrensesnittLydUndertekster
Deutsch
English
Français
Русский
日本語